søndag 25. oktober 2009

Det store fargevalget

9  rom skal vi finne farge til. Det viser seg å være veldig vanskelig. Spesielt siden planen min om å bestemme dette ble helt ødelagt av å ha en mann med egne meninger:O Søren!

Så planen min er: Lyse fargetoner, og så kan heller interiøret være med på at det ikke blir altfor lyst
Kristians plan er: Jeg vet ikke, men han er hvertfall IKKE enig med meg


Se, så fiiiint! Men ok, jeg kan godt skjønne at dette blir en smule feminint. Og så er det heller ikke akkurat sånn jeg har tenkt at vi skal ha det, selv om det er fiiiiint. Vi har ikke hvite møbler, men møbler i eik og beige.

Barnerommene er også vanskeligere enn jeg trodde. Vi er uenige der også. Jeg håper vi kan møtes på midtveien. Jo, forresten! Vi er enige om at vi ikke skal ha temarom, for da blir vi så låst.
Til lille frøken hissigpropp må det bli litt rosa. Jeg har googlet barnerom i en evighet og har funnet masse fint.
Jeg tenkte at rommet kan være hvitt, men at èn vegg er i en annen farge.


Jeg tenkte 2 rosafarger slik som bildet over. Fy, fader for et lekkert jenterom!

Hun er 2 år og 3 måneder når vi flytter til nyhuset. Da skal hun få storseng. Etter størstekaren har vi luna utrekksseng som jeg har veldig lyst å male helt hvit (jeg regner med å ha en diskusjon angående dette med Kristian først)Eldste sitt rom er jeg litt mer usikker på. Han er jo tross alt snart 6 år. Vi er vel ganske enig om at babyblått ikke er aktuelt.


Hans seng er ikke hvit, men i bøk med blå stige og rødt forheng. Det røde forhenget skal bort og erstattes med et annet. Jeg har ikke funnet ut hvilket.

Vi har begynt å grunne rommene i overetasjen. Om bare noen få dager begynner vi med den fargen rommene faktisk skal være. Vi sliter...3 kommentarer:

  1. Vi bygget for snart et år siden, vi gikk for fargene skumring og egghvit i alle rom bortsett fra kjøkkenet, der valgte vi en gråfarge(litt mørk), siden vi har helt hvitt kjøkken, det ble veldig fint. Vi er glade for det valget, for de fargene passer til alt. Eneste forandring vi har gjort, er å male en vegg i stuen i en annen farge

    SvarSlett
  2. Vi bygget forresten huset Kine fra Mesterhus, som er nesten helt likt det dere bygger:-)

    SvarSlett
  3. Hei! Det hørtes fint ut ja!:) Jeg har visst fått viljen min og det blir skandinavisk lys i stua og kjøkken. Vi har også helt hvitt kjøkken, så håper det blir bra.

    SvarSlett