torsdag 8. oktober 2009

Det verste er overstått!

I dag tok vi turen til Flisekompaniet Sortland. En dag jeg har gruet meg til lenge! Jeg har rett og slett ikke sett for meg at vi noensinne skulle klare å bestemme oss for fliser, men takket være en veldig kyndig og hyggelig ansatt så klarte vi det! 
Disse flisene skal være på veggen på hovedbadetDisse skal dekke badekaret, vegg i dusjnisje og hele badegulvet i hovedbadetDisse hvite flisene i matt skal være på bed nr 2. Og vi skal ha de liggendeOg fliser til gulv på bad nr 2Hall og vindfang-fliser. Vi vurderte disse lenge og var redd for at de skulle bli for lyse, men vi tar sjansen;) Vi ønsket ikke så glatte fliser og det er ikke disse.Tilslutt kjøkkenflisene<3

Veldig glad for at vi er ferdige med dette! Vi skal jo begynne å flise om omlag 2 uker!
I dag blir grunnmuren til garasjen laget, men selveste garasjen begynner vi ikke med før til neste år når vi forhåpentligvis har bedre tid.


3 kommentarer:

 1. Nydelige fliser :) Samboeren min jobber i flisekompaniet så vi har også masse fliser, hihi :) Håper dere har hatt en fin helg. Klem

  SvarSlett
 2. Takk takk, Therese!:) Heldig du er som har en mann som jobber på flisekompaniet. Da har dere nok masse fine fliser ja:)
  Håper dere også har hatt en fin helg. Klem!

  SvarSlett
 3. SÅ fine fliser dere har valgt. De siste flisene har vi over kjøkkenbenken vår også

  SvarSlett