mandag 5. oktober 2009

Organisering

Huset vi bygger har ikke rikelig med boder, så her må vi finne på smarte løsninger for å få stuet vekk litt av alt rotet vi har. Vi får jo selvfølgelig plass på loftet, og så har vi to takutstikk som vi får lagret i. Garasjen får også et loft i ståhøyde.


Boden var opprinnelig 2.4 m2, men vi har utvidet den til 4. Dette er den eneste boden vi har.I huset har vi knevegger, og det må vi utnytte så godt vi kan. På barnerommen (som jeg har vist på bildet over med mine fantastiske tegneferdigheter) har jeg tenkt å lage hyller, og feste til lekekasser inni der. Jeg har lyst at det utenfra skal vises minst mulig, så jeg har tenkt å ha sponplater som resten av rommet til dører og male i samme farge som resten.
Under trappa blir nok kledd igjen. Om det blir med en gang eller om vi må vente en stund vet vi ikke enda. Det spørs hva vi får tid til.

Og ellers har vi jo kjøpt sengeskuffer for å få lagret sengetøy der, og sokkelskuffer på kjøkkenet for å få ekstra lagring der.
Vi blir også å sette skyvedørsgarderoven i vindfanget ca 1.20 m ut i rommet for å få god lagring inni til alt slags klær.

Hvis noen har andre gode forslag, så kom med dem:)

3 kommentarer:

 1. Så mange gode tips du kommer med! Vi får også begrenset med bodplass, men når garasjen kommer opp får vi lagringsplass der også. Vi kommer nok også til å lage et rom under trappen for oppbevaring. Og ellers blir det nok overskap som går til taket på kjøkkenet, og store garderobeskap i entré og på soverom.

  SvarSlett
 2. Overskap som går helt opp til taket er kjempesmart! Så slipper man også å tenke på alt støvet som pleier å legge seg oppå også:)
  Kjempefin blogg du har forresten!

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har Hilde!! Dere kommer til å få det utrolig fint!!! Gleder meg til å komme på besøk ;-)

  SvarSlett