mandag 25. januar 2010

Prosjekt jenterom♥

Jeg har lenge tenkt på hvordan jeg vil innrede rommene til ungene, men siden vi fikk det veldig travelt på slutten av husbyggingen og flyttet inn bare få dager før julaften så føler jeg at mye bare ble kastet inn.
Jeg tar først fatt i rommet til minstesnupp. Det ser slikt ut nå:Det er jo litt mer på andre siden da, men det har jeg ikke bilde av. På den siden står det mye leker.

Planen er:

Lekekjøkken i plast skal ut! Det sendes til feriehuset. JEG skal snekre sammen en lekekomfyr som skal bli skikkelig jentete. Noe lignende som denne fra sprell kanskje:


Vi skal også utnytte kneveggene. Planen fra begynnelsen var å lage hyller inn, men det fikk vi jo ikke tid til.
 

Her er fra byggingen. Jeg tegnet inn sånn noenlunde hvordan jeg ville at det skulle være.

Denne stolen skal jo pusses opp, og den har mammaen min tatt ansvar for. Den skal males hvit og så må vi ha lammeskinn på den;)
 


Fra sprell har jeg bestilt:


 
Skikkelige treleker:) 
Er på jakt etter et lite bord også som kan holde stolen med selskap.

Bokstaver i hennes navn er bestilt fra panduro hobby.

Håper dette blir bra og at det blir et lunt og koselig rom. Har veldig lyst å male sengen hennes helt hvit også(!) Hva synes dere??

Puh, her er det bare å sette i gang. 
  

4 kommentarer:

 1. Det blir et kjempe nydeligt jenterom!! Elsker de herlige fargene på lekene du har kjøpt hos Sprell!! Angående sengen til lille jenta di så hadde jeg nok valgt å malt den hvit ja, passer bedre til den rosa veggen og med resten av inventaret.

  SvarSlett
 2. Så koselig med rosa jenterom! Alle små pikers store drøm:-) Jeg er hvit-frelst så jeg hadde nok svingt malekosten på sengen.

  SvarSlett
 3. Hei Hilde :)

  Fant bloggen din på nib.

  Rommet kommer til å bli kjempefint, og lekene du har bestilt er jo midt i blinken for ei lita prinsesse :) Det er noe helt eget med treleker.

  Jeg hadde nok også malt sengen hvit ;)

  SvarSlett
 4. Enig med hvit seng.
  Kjøpte komfyren fra sprell til jul. Så nydelig. Har lyst på di andre tingene jeg å.
  Sett saccosekkene di har fått på lykke og lucas? Di er fra cocoon couture og er såååå fine. Praktiske også med vaskbare trekk. Skal ha et par sånne etterhvert, ja.

  Blir nok et nydelig rom til ei nydelig snuppe!!!

  Klæm.

  SvarSlett