tirsdag 15. juni 2010

Et lite hjertesukk

Ai, ai, ai, for en natt jeg har hatt!


Etter en ganske slitsom dag i går så gledet jeg meg til en kveld og natt med avslapping og god søvn.
kl 23.30 kommer plutselig et kabelselskap og skal begynne å jobbe utenfor her! Og gjett hva, de holdt på til over kl 03.00 i natt! Slamring med, dører, prating og annen during, ja det ble ikke mye søvn på meg. Og ikke nok med det. Minste ble plutselig syk hun også. Og da hadde jeg to urolig unger som slet med å sove. Og så velger de å stå opp kl 06.00! Og så får jeg i tillegg klar beskjed av min eldste at jeg måtte være slaven hans nå som han var blitt syk. Og en annen ting, er det ikke normalt at unger som har feber gjerne er ganske slappe og vil sove mye? Ikke mine! Skulle ønske de hvertfall klarte å slutte å krangle.

Jeg tror det blir tidlig kveld....
 

7 kommentarer:

 1. Uffda Hilde, dette hørtes ikke bra ut ! Får håpe barna blir raskt bedre og du får deg litt søvn. Etter mange søvnløse netter selv kjenner jeg følelsen, veldig slitsomt. Du får ta en tidlig kveld og kanskje la din kjære ta over pleien av barna når han kommer hjem ?! ;)

  Gratulerer med velfortjent award ! ♥
  Veldig koselig at du ville gi en videre til meg, tusen takk vennen ! ♥

  Ønsker deg en god natt når den tid kommer ! ♥

  Gode klemmer fra Anette

  SvarSlett
 2. Hørtes veldig kjedelig ut! Håper dagen i dag blir bedre! Liker så utrolig godt den benken du har under vinduet og med skuffer under. Helt genialt! ;)

  SvarSlett
 3. Huff dette hørtes ikke så veldig koselig ut nei!! Får håpe barna dine sover i natt da, og at de som jobber, jobber fra seg på dagtid:)
  God bedring til dine:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 4. Hei!

  Velkommen som følger av bloggen min og tusen takk for koselig kommentar:)

  Ha fortsatt en fin tirsdag:)

  Klem

  SvarSlett
 5. Stakkars deg. Godt du er ung. Unn deg noe "godt" til kvelds; et godt bad, god te og kanskje noen kan gi deg litt nakkemassasje??! :-)

  SvarSlett
 6. Uff for ei natt du har hatt.
  Men har kabelselskapet lov til å jobbe så seint? I følge huslova eller kva det no var, så skal det vere stilt etter kl. 23.00.

  Men det med feberslappe unger, den tingen er det nokon som har gløymd å fortelje til mine unger også. Dei er nett som nokon raketter når dei vert sjuke.

  Håpar morgendagen vert betre for deg. :)

  SvarSlett
 7. Hei♥

  Høyrest ut som min lisje Olav Andreas!
  Han har hatt to turbo døgn med feber!Husbonden er på jobbreis og eg er sliten...

  Håpar at du får ei god natts søvn og at det rettar seg til i morga♥

  Takk for fine ord frå deg:)

  Klem frå AStrid♥

  SvarSlett