tirsdag 12. oktober 2010

I et hjørne på kjøkkenet

Der står noe som jeg er helt avhengig av


Musikk.... Hva i all verden skulle jeg gjort uten?
Det er helt utrolig den innvirkningen musikk har på meg. Jeg blir i så godt humør, og får mye ekstra energi. Ja, musikk er som vitaminer for meg:) 

Hva betyr musikk for deg? Og hva slags musikk liker du?


7 kommentarer:

 1. Nydelige bilde og ja, hva skulle vi gjort uten musikk?
  Jeg er nesten avhengig av deilige toner ;)
  Nyt av dagene♥
  Klem Anki

  SvarSlett
 2. Musikk er viktig, ja! Men det har endret seg litt med årene... da jeg var yngre, spilte jeg musikk døgnet rundt... mamma holdt på å bli sprø... hi hi.. etter at jeg fikk barn, så er det mye sjeldnere jeg setter på musikk for meg selv... da nyter jeg faktisk stillheten... men når jeg trener, eler har huset for meg selv og vasker, ja da må jeg ha musikk!
  Ha en flott kveld!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Flott bilde :) Jeg er og glad i musikk, all slags :)

  SvarSlett
 4. Hei, hei! Nydelig bilde! :o)
  Musikk får meg i godt humør, og jeg liker musikk spesielt godt i bilen og når jeg leser blogger! Er jeg alene hjemme og f.eks lager middag, ser du meg gjerne danse om du titter inn vinduet (men det er en grunn til at jeg bare gjør det når jeg er alene). Musikk kan også få meg til å kjenne ekstra på følelsene langt der inne, om jeg er litt trist, og det er jo godt det også. :o)

  Jeg hører omtrent kun på mpetre på radioen, men liker fortsatt de gode og gamle punkgruppene; Rancid, Bad Religion, Millencolin. De cd`ene som er så utslitt at det er et under at de går rundt ennå, vettu. Det er virkelig låter som minner meg om tenårene. :o)

  Hva slags musikk liker du? :o)


  Ha en fin kveld videre!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 5. Hei igjen, jeg glemte helt å svare på spørsmålet ditt! :o) Idèen med å sette lys i et Norgesglass, både for lagring og pynt, har jeg plukket opp her i blogglandia. :o)

  Og det er en billig, dekorativ og "Wow-så fin"-ting å gi bort når man f.eks skal på middag et sted. :o)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 6. Musikk betyr utrolig mye for meg, det kjæreste jeg har innen elektroniske duppedingser er min ipod, der har jeg mange tusen sanger, så når jeg plugger i den har jeg muikk nonstop mange dager;)
  Blir glad av musikk, kan slappe av til musikk, og jeg kan gråte til musikk:)
  Så ja musikk er et must:)

  Ha en flott musikalsk dag;)

  klem Ea

  SvarSlett