lørdag 30. april 2011

Sånn kan det gå

FØR:

ETTER:

Hva har skjedd?
 Jo, det skal jeg fortelle dere. 
I morges da jeg var på badet hørte jeg plutselig et brak etterfulgt av min datter som sier "Pappa, koffør gjorde du det?" 
Da jeg kommer ned sier mannen min at det har skjedd en alvorlig ulykke og så peker han på stolen og utbryter "Æ sa jo at den va fuktskada!!!!"
Han hadde hatt vår datter på fanget mens de satt å surfet på nettet. Plutselig hadde stolen forsvunnet under dem. Resultatet ble en pappa med brukket fingernegl og en datter med vond stump. Jeg må innrømme at jeg måtte le litt:)
Sånn kan det gå!

God helg!
    

6 kommentarer:

 1. oi da >.< He he... men det er alltid moro når det er noen andre... hva vært med på denne jeg også... både som tilskuer, og som stol-ødelegger... :D Bedre lykke neste gang? :D Den VAR fin da...

  SvarSlett
 2. Huff, stakkars. Godt bordet er like fint og helt, for det er fint!!

  SvarSlett
 3. Hei.

  Hehe... Dette var morsomt. Pinnestol i ordets rette forstand. Syns jeg ser de. Synd med den fine stolen da. Du finner sikkert en ny som ikke er fuktskada.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 4. Uff, da! Godt at det gikk forholdsvis bra med far og barn. Synd at stolen ble ødelagt. Den var jo så fin. Veldig flott farge på den. Men...det er en morosm historie...hi...hi...

  Vakkert bord du har, forresten. Og jeg ser at du har brukt en tung bokstav som dørstopper på det første bilde ditt. Veldig lurt!

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 5. Hei. Takk for hilsen hos meg (selv om det er litt siden ;)) Uffa så kjedelig og stakkers dem som satt på stolen;)

  SvarSlett
 6. Huff da, godt ikke det ble store skader på de stakkerne som ramlet i bakken.
  ha en fin uke.
  klem fra marilyn

  SvarSlett