torsdag 3. november 2011

Chabby chic er ut

Ja, hvor mange ganger har man ikke hørt det?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra damenes aften på Bohus der Halvor Bakke fortalte om hva som er trend innen interiør.
Her ser dere hva som blant annet ble fremvist. Chabby chic er UT!

Og jeg kjente faktisk at jeg ble litt provosert. Hvordan kan noe som er så populært være ut? Og jeg lurer på om "ekspertene" tror at man blir å løpe hjem og skifte ut hele stua fordi  man blir fortalt at nå skal alt være grått?

Jeg kommer hjem og konkluderer med at jeg trives fortsatt med den lyse stilen. Går inn på nettet for å lese nyheter og blir møtt av dette: Dette interiøret hater vi . Der kan de også informere om at nok er nok. Det er over. Såååå lei.


Så hva sier dere, er man helt på bærtur? Er shabby chic såååå grusomt? Eller er rett og slett denne stilen kommet for å bli?

8 kommentarer:

 1. Huff ja, dette har jeg skrevet om i flere av mine siste innlegg. Jeg har blitt så provosert. HB mener visst vi skal skifte møbler hvert år! Ikke særlig miljøbevisst han!! Han har fått mye pepper i det siste her i blogglandia!!!!
  Kos deg med den koselige stilen din!!

  SvarSlett
 2. Kommet for å bli!! Den første gang jeg så stilen i praktis var hos en foretaksom venninne. Dette var helt i starten (nesten ingen blader viste bilder av den stilen, men hun hadde snappet det opp). Den gang synes jeg det var litt annerledes og spesielt, men har blitt mer og mer glad i stilen ettersom årene har gått. Og noe annet som gjelder for oss godt voksne; når en blir eldre så trenger en mer og mer lys, og da passer det jo utmerket med lyse, fine vegger og møbler.
  Halvor Bakke kan jo synes hva han vil, men det er jo synd han reiser land og strand rundt og trykker meningen sin på oss. Og får betalt for det! Nei, vi står imot, gjør vi ikke? Vi gjør som vi vil.
  Og god helg til deg.

  SvarSlett
 3. Sikkert kommet for å bli, men jeg er enig med Halvor; møkka lei! Nå vil jeg ha mer farger og røffere stil. Er så lei av det hvite og søøøøte. Men alle må ha det som de vil hjemme, viktigst av alt at man trives i den stilen man elsker selv :o)

  SvarSlett
 4. Jeg tror den er kommet for å bli. Halvard Bakke skal selge møblene sine han! Men jeg skjønner ikke hvorfor han går til angrep på CC og ikke de andre stilene?
  Jeg får nesten frysninger av retro og blir nesten kvalm når jeg ser teakmøbler, men kritisere ikke de som liker den stilen fordi.
  Alle må få ha det som en liker best, samme hva HB sier.
  God helg
  Klem

  SvarSlett
 5. Jeg tror nok at den er kommet for å bli, rett og slett for at det er veldig mange av oss som elsker den stilen, og trives i den!!:)...Å det er vel ikke så mange av oss som har pengebok som tilsier at vi kan bytte møbler riktig hvert år...:)
  Så vi får bare fortsette trenden vår, så får da som ikke følger den fortsette sin trend;)...Smaken er som baken...heldigvis får man kanskje si:)

  Ønsker deg en fin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 6. haha..stormer skikkelig om dette temaet for tiden:P Jeg er jo også en litt ''shabbyjente'' og er forholdsvis ny i stilen. Er ikke blitt lei enda jeg iallfall:P Og etter ALLE interiørbutikkene å dømme er ikke stilen ut riktig enda nei:P Man har da lov til å bli lei av stiler...jeg er lei av masse brune møbler, men jeg hyler da ikke over meg at brunt er stygt og UT:P jaajaa..forandringer fryder..men å bytte stil bare fordi noen sier det er dumt:P Bytt hvis man er lei, men ikke vær kjip mot dem som elsker denne stilen enda:) Ha en fiiin helg:)

  SvarSlett
 7. ja det sa dem på Damens Aften på Byggmakker åsså..
  Skjønne ikkje kordan det kan være mulig???!!

  Eg trur den e kommet for å bli ;)
  Kan ikkje tenke meg at en så fin og flott stil ska være ut liksom... NÆI ;)

  SvarSlett
 8. Vi liker vel det vi liker uansett hva som er in eller ut? ;) Jeg er ikke så opptatt av hva ekspertene sier, men følger det jeg selv synes er fint! :)

  Ha ei fin uke!

  SvarSlett