tirsdag 22. november 2011

Juleaktiviteter

Om 8 dager inntrer vi i den siste og mest fantastiske måneden i hele året. Tenk at desember snart er her


I dag har jeg kikket litt på juleaktiviteter som jeg har handlet inn.

  
Jeg kan nesten ikke vente!


På juletreet i år skal det blant alt annet henge en personlig julepynt til oss hver. Jeg har nemlig kjøpt inn trehjerter som skal males og få navnet vårt påført. Dette har jeg hatt planer om allerede fra førstemann var baby. Det tok bare 7 år og realisere det prosjektet. Hehe.


Adventsstaken, hvem hadde trodd at den kunne gi så mye hodebry? Vi har hatt noen forskjellige, men jeg har aldri vært helt fornøyd. Jeg husker enda adventsstaken til mamma. Den vokste jeg opp med og var så glad i. Jeg vil at mine barn også skal få slike minner og ikke huske at vi skiftet adevntsstake for hvert år. Nå tror jeg at jeg har funnet "the one". Jeg falt helt for denne herlige grisen fra Kremmerhuset og gleder meg til å tenne det første lyset:)

P.s. Og jeg må innrømme at jeg har syndet litt...


Jeg hadde nemlig ikke noe annet valg enn å pakke inn de første julegavene i dag. Egentlig har jeg ikke lov hos meg selv til å gjøre slikt før i desember, men hva annet kan man gjøre når man skal sende gavene avgårde med noen?
Ja, jeg er skikkelig julestreng!

Tenk, 8 dager!!!!!!
 

2 kommentarer:

 1. Hvs du har syndet litt med å pakke inn gaver..Hva har jeg gjort da??;) Synder i massevis jeg da:D hoho

  Så ut som noen koselige juleaktiviteter du har funnet frem:) Og den julegrisen var kjempesøt!

  Klem

  SvarSlett
 2. Gøy å lese om hvor mye jula betyr for deg og hvor mye arbeid du legger i å skape fine tradisjoner for famiilen din. Selv skal jeg jobbe for første gang i år. Det blir en ny erfaring men alle sier at jul på hurtigruten er veldig koselig.
  Klem fra Tyskland! :)

  SvarSlett