fredag 27. juli 2012

Den som ikke leter, han finner.

Før, ja da var jeg stamkunde på bruktbutikkene her.
 Jeg gikk inn med godt mot og gjennomsøkte butikkene etter gamle skatter. Men så ga jeg opp. Å tråle bruktbutikker uten hell er kun artig så så lenge.


Det er jammen lenge siden jeg har vært innom en bruktbutikk, men i dag skulle tilfeldigvis mannen min innom en for å se etter noe. Og for moro skyld tok jeg meg en rask runde i butikken. Og der, ja der stod den. En gammel rød stol som jeg tenkte "den var jammen fin"! Og så tenkte jeg at den koster sikkert flesk. For bruktbutikker vet jammen å ta seg betalt for gamle møbler. Men til 280 kr var det ikke så mye å tenke på.


Den ble med hjem, den ja. Og den har fått plass under trappa, enn så lenge. Og jeg har litt lyst å trekke den om. Rødt har liksom aldri vært min grei, sånn utenom i jula da;) Men er det veldig vanskelig?

Jaja, og så fikk man nytt pågangsmot og kanskje tar turen innom bruktbutikker litt oftere?:)

 

4 kommentarer:

 1. Åh, så heldig du var! Den stolen var kjempefin! Likte den godt i rødt, jeg... Men, det skal bli spennende å høre hva du velger å gjøre - beholde den rød eller trekke den om. Det var iallefall litt av et kupp. Morsomt når man kommer over fine ting som ikke er altfor dyre ;-)

  Ha en finfin kveld og en riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Den var du jammen heldig med!
  Utruleg flott!

  Å så fint du har det..

  Takk for fine ord frå deg ♥

  Ynskjer deg ein fiiiin laurdag :)

  SvarSlett
 3. Oi så rart?! Jeg har nettopp fått meg kliss lik stol,rød og det hele:)) Jeg fant den på Finn.no gis bort:) Tenker og på å male og trekke om:)

  Nå skal jeg ta meg en titt inne på bloggen din( fant deg på NIB).
  Charlotte

  SvarSlett
 4. Så flott stol!

  Til kjøkkenbordet vårt brukte mannen denne oppskriften:
  http://mobelpobel.blogspot.no/2011/10/diy-spisebord.html

  Han bare gjorde den om litt slik at vi fikk et mindre bord ;)

  SvarSlett