torsdag 26. juli 2012

Forandringer?

Har dere noen gang hatt en stor stilendring i huset til tross for at dere var fornøyd med stilen dere hadde?


Jeg kjenner at jeg har veldig lyst på en forandring her, men synes det er veldig skummelt! Jeg er jo kjempefornøyd med hvordan vi har det her hjemme, men likevel kunne jeg tenkt meg en forandring. Kanskje en anelse mørkere? Og gjerne litt tapet? 


Titter rundt på blogger og drømmer jeg bort... Har veeeeldig lyst da.

Dette kreves jo selvsagt masse masse planlegging. Og planlegging, det liker jeg:) 

 

2 kommentarer:

 1. Ja av å lese blogger blir man både inspirert og stil forvirret. Jeg har vært innom både søtt og romantisk og retro. Nå har vi i lengre tid bare hatt en slags salig merkelig blanding, ja egentlig ingen stil i det hele tatt. Det er jo ikke så lett å vite hvordan man vil ha det også plutselig blir det bare litt av alt og ingeting. Men nå har mannen hatt ferie og vi har ordnet litt opp her hjemme, deilig! Nå føler jeg at vi endelig vet hvordan vi vil ha det igjen. Forandring er kjekt og nødvendig i bland, man forandrer seg jo litt innvendig også ettersom årene går :) Lykke til, planleggingen er halve moroa!

  SvarSlett
 2. JA vi har gått i fra det mørke til det lyse... vi hadde mørk sofa, mørke møbler, kun om sommeren hadde vi hvite gardiner ellers va dem også mørk..

  Så nå har vi lys sofa, lyse møbler, lyse gardiner... ja alt er nå lyst..
  JEg gikk fra å være MEGET fornøyd og gla i mine mørke møbler til plutselig å legge dem ut før salg... da hadde jeg overhode ingen vei tilbake ;)
  hehe ;) Men det gikk bra og eg STORTRIVES med min nye stil ;)

  SvarSlett