mandag 23. juli 2012

La cuisine est le coeur de la maison


-Kjøkkenet er hjertet av huset-


Og det kan jeg bare si meg helt i. Jeg er veldig glad i kjøkken vårt. Her sitter min lille familie hver dag og spiser sammen


På veggen henger slektstreet fra min mors side. Her finner man navn som blant annet Israel, Bereth, Jonetta og Tikken.

 
Benken skulle bli mye brukt. Her skulle jeg sitte hver kveld med en kopp te og nyte utsikten mot havet. *kremt*






Tilbringer dere mye tid på kjøkkenet? 


4 kommentarer:

 1. Hei Hilde :)
  Så koselig å se deg tilbake ღ og gratulerer sååååå masse med ferdig utdannelse og jobb. Nei, det har ikke vært helt den store sommeren i år, venter fortsatt da - kan jo hende den dukker opp ;) - til så lenge blir det gjort forefallende ting i og rundt huset her også, hihi... Kjempekoselig bilder fra kjøkkenet ditt. Ønsker deg en fortsatt fin uke, og sommer... Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Kjempefint kjøkken Hilde:) Skjønner godt at du koser deg her.
  Jeg bruker kjøkkenet mye. As we speak så sitter jeg ved spisestuebordet og skriver til deg:) Jeg er også veldig fornøyd med løsningen. Vi har åpen kjøkkenløsning som også gjør at det blir brukt mer enn det ble gjort tidligere.
  Håper dagen din er fin selv om vi ikke kan skryte av været om dagen.
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Så flott kjøkken du har! Liker veldig godt den benken din:) og herlig med blå fargeklatt attmed! Jeg trives også godt på kjøkkenet!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 4. Så koselig og fint kjøkken;) Skulle gjerne hatt en sånn benk- ser veldig innbydende ut;) Nydelige stoler du hadde også, skjønner godt at dere trives der. Satser på å bruke mye tid på kjøkkenet når det er ferdig;)

  SvarSlett